شعار سال
EN

امروز : 03 مهر 1405

  • تاریخ انتشار : 1399/11/17 - 01:13
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

خانه های هلال ظرفیتی برای استمرار چرخه خدمت رسانی مطلوب

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از گسترش و تشکیل خانه های هلال تا پایان سال درجهت خدمت رسانی مطلوبتر در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛ دکتر حسن آصفی در خصوص گسترش و راه اندازی خانه های هلال گفت: در حال حاضر 50 خانه هلال در استان وجود دارد که تاپایان سال به 90 خانه هلال در محله ها، روستاها و شهرهای کوچک در استان خواهد رسید.
وی با بیان اینکه خانه های هلال نه تنها وظایف جمعیت را انجام می دهند بلکه می توانند به یک پایگاه فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی تبدیل شوند، در ادامه افزود: گسترش خانه های هلال یعنی افزایش آمادگی و حرکت به سمت جامعه ای آماده است که نه تنها در حوزه خود امدادی مشکل ندارند بلکه می توانند کمک کننده به سازمان های رسمی نیز باشند.
آصفی عنوان کرد: راه‌‏اندازی خانه‌های هلال سبب شده فعالیت‌های داوطلبانه به داخل خانه، شهرها و روستاهای ‏زیادی راه پیدا کند و این خانه‌ها تشکیل شده تا مشارکت‌های مردمی افزایش پیدا کند و در کنار آن ‏آموزش تاب‌آوری در برابر حوادث تمرین شود.‏‎
وی افزود: ‎برنامه‌ریزی منظم، ارایه ‏خدمات به‌موقع، موثر و باکیفیت، افزایش بازدهی داوطلبان برای برخورداری از برنامه‌های کیفی و ‏تخصصی، ایجاد عوامل انگیزشی در بین آنها و ایجاد فضای ‏فعالیتی مناسب برای انجام امور تخصصی از اهداف فعال‌سازی خانه‌های هلال‌ ‏است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان برگزاری دوره آموزش های همگانی و امداد و کمکهای اولیه در خانه های هلال را یکی از خدمات هلال احمر استان در خانه های هلال بیان کرد و افزود: شرکت در برنامه های رفیق خوشبخت ما، پویش چلچراغ و دیگر برنامه های اعضای جوانان، ارائه بهتر و مطلوبتر کمکهای خیرین به نیازمندان در روستاها و همچنین شرکت اعضای خانه هلال در مانورهای عملیاتی امداد و نجات از دیگر خدمات این جمعیت در خانه های هلال است.
وی تأکید کرد: جمعیت هلال احمر استان با توجه به رسالت کلیدی خود در حوزه آموزش آمادگی در برابر مخاطرات به عموم مردم و همچنین علیرغم مشکلات موجود به دلیل کرونا،، پروژه آموزش همگانی در خانه های هلال روستایی و شهری را آغاز کرده و در این زمینه دوره های متعددی در سطح شهرها و روستاهای استان برگزار کرده است.
آصفی به برگزاری 62 دوره آموزش همگانی در این خانه ها اشاره کرد و افزود: این دوره ها در چهار سطح کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با رعایت پروتکل های بهداشتی اجرا شده و ضمن آنها، 624 تن از اهالی روستاها و شهرهای مربوطه، از آموزش های جمعیت در حوزه شناخت مخاطرات طبیعی، چگونگی پیشگیری از آنها و آمادگی در برابر آنها برخوردار شده اند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قزوین با بیان اینکه روند آموزش های همگانی جمعیت در خانه های هلال پیوسته و همیشگی است و هم اکنون نیز در این خانه ها در دست اجراست، در پایان عنوان کرد: خانه‌های هلال در واقع در راستای تحقق شعار داوطلب محوری و بهره‌مندی از ‏مشارکت افتخاری و داوطلبانه همه افراد متقاضی فعالیت در جمعیت هلال‌احمر به منظور ارتقای فرهنگ ‏داوطلبی، توجه به صلح و دوستی، کرامت انسان‌ها در جامعه و تقویت روحیه مدافعه‌گری در زمان آرامش ‏و در مواقع بحران تشکیل می شود.
  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 71033
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی