قزوین
امروز چهارشنبه  ۸ مرداد ۱۴۰۴

بازدید جمعی از دانشجویان ورودی جدید مرکز علمی کاربردی هلال احمر قزوین از معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر استان قزوین گفت: جمعی از دانشجویان ورودی جدید این مرکز در قالب برپایی برنامه های کارگاهی با مجموعه‌ها، خدمات و فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛ دکتر نگار صدریا در این ارتباط اظهار داشت: این برنامه‌های کارگاهی بیشتر در راستای آشنایی دانشجویان ورودی جدید با امکانات، فضاهای فیزیکی و شناخت میدانی از خدمات و فعالیت‌های جمعیت هلال احمر صورت گرفت و دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی بصورت مجزا در آن مشارکت داشتند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه این برنامه کارگاهی در روز چهارشنبه 28 مهرماه برگزار شد، یادآور شد: دانشجویان در این برنامه ضمن بازدید میدانی، از بخش های مختلف معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان مانند مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC)، انبارها و سوله‌های پشتیبانی و لجستیکی پایگاه امداد و نجات استان، توسط کارشناسان این مجموعه نیز توضیحات لازم به آنها ارائه شد.
صدریا افزود: این بازدید جهت آشنایی بیشتر دانشجویان ورودی جدید با وظایف جمعیت هلال احمر، اهداف و فعالیتهای حوزه‌های مختلف این جمعیت و همچنین در قالب درس کاربینی برگزار شد.
وی عنوان کرد: مرکز علمی‌کاربردی هلال احمر قزوین همواره سعی خود را بر افزایش انگیزه، قابل لمس بودن و آشنایی با مهارت های عملی آموخته شده گذاشته است و امیدواریم با ادامه بازدیدهای صورت گرفته در سال تحصیلی نیز باعث پیشبرد اهداف آموزشی مجموعه و انگیزه دانشجویان شویم.
رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی هلال احمر استان قزوین یادآور شد: برنامه بازدید کارگاهی، آشنایی دانشجویان ورودی جدید با مجموعه‌ها، خدمات و فعالیت‌های جمعیت هلال احمر توسط این مرکز  و با همکاری معاونت امداد و نجات هلال احمر استان صورت گرفت.

تصاویر

مشاهده ۱۷
/
۱۴۰۰/۰۸/۰۴- ۱۱:۱۱
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است