به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛ افراسیاب علیزاده در این رابطه گفت: طبق دستورالعمل سازمان امداد و نجات کمیته ارتقاء درجه مبنی بر بررسی عملکرد، فعالیتها و سوابق امدادگران در عملیاتهای مختلف، اعضایی که واجد شرایط ارتقاء درجه بودند با حضور ناظران سازمان امداد و نجات پرونده آنها مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت ۱۵۰ مورد تائید و واجد شرایط شناخته شده و وارد مرحله آزمون جسمانی و مهارتی شدند.
وی افزود: در مجموع تعداد ۴۹ نفر خانم و ۱۰۱ نفر آقا در آزمون ارتقاء درجه که در روزهای ۶ ، ۷ و ۸ آذر ماه برگزار شد، حضور پیدا کردند که در آیتم های دوی ۲۶۰۰ متر، ۹*۴، دراز نشست و معلق ماندن شرکت کرده و بعد از کسب نمره قبولی وارد مرحله مهارتی شدند.
علیزاده اعطای درجه به نجاتگران را موجب ایجاد انگیزه و رقابت سالم توصیف نمود و افزود: بالا بردن توان مهارتی، کسب تجربه و مهارت، ساماندهی، جذب و حفظ امدادگران جزو سیاستهای مهم جمعیت هلال احمر است.
وی گفت: در کمیته استانی نیز پرونده ۱۸۰ نفر از امدادگران جمعیت هلال احمر استان قزوین که حائز شرایط اعطاء و ارتقای درجه بودند مورد بررسی و تأیید قرار گرفت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان قزوین در پایان ضمن عرض خداقوت به عوامل اجرایی برگزاری آزمون، گفت: امید است با برگزاری دورههای تخصصی و توان افزایی بتوان علاوه بر بالابردن سطح آمادگی نیروهای امدادی و عملیاتی این جمعیت، جهت گسترش، جذب و ساماندهی اعضا قدمی ارزشمند برداشت.